Ansökan Avtalskund

Här kan du ansöka om att bli avtalskund / återförsäljare.

I B2B-butiken ges åtkomst till saldoantal, priser och kataloger. Väl inloggad kan man spara offerter, lägga beställningar och reservera produkter och mycket annat. 
 
Ansökan konto och inlogg

Om ni redan är återförsäljare hos oss behöver ni ändå fylla i formuläret nedan för att få ett konto och inlogg till butik. Ett mail med inloggningsuppgifter skickas då till er.  

 

Ansökan ny återförsäljare

För att bli återförsäljare krävs att du på ett professionellt sätt bedriver återförsäljarverksamhet och/eller är verksam i koncept- och inredningsprojektering för arkitekt- eller inredningsföretag. 

Som återförsäljare åt Realisera kan ni åtnjuta vårt gedigna sortiment av produkter som är noga utvalda och beprövade på marknaden under många år och som tillverkas efter högt satta kundkrav.

Välkomna att registrera er! Vi tar emot din ansökan och verifierar era uppgifter för att därefter återkoppla till er med inlogg eller om vi behöver mer info för att slutföra processen! Sedvanlig kreditprövning görs.

 

Vi välkomnar nya samarbeten och är öppna både för långsiktiga relationer men även kortsiktiga projektbaserade!Ansökningsformulär - Avtalskund

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen